Takaamo

Takaamon takauspalvelun tarjoaa Vakuutusosakeyhtiö Garantia, jolla on pitkä kokemus takausvakuuttamisesta Suomessa. Garantia on vuonna 1993 perustettu Finanssivalvonnan valvonnan alainen takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki. Garantian ratkaisut kuluttajille kattavat Takaamo- ja Securent –vuokratakaukset, sekä yhteistyökumppaneiden kautta tarjottavat asuntolainojen takaukset. Garantian ratkaisut yrityksille kattavat mm. lainatakaukset, vuokratakaukset asuntoportfolioille, sijoitustakaukset ja jäännösarvotakaukset.

Garantian takausvakuutuskanta vuonna 2020 oli 1,82 miljardia euroa. Garantian vakavaraisuus on vahva ja Standard & Poor’s on vahvistanut Garantialle luottoluokituksen A- vakain näkymin. Vuonna 2020 Garantiassa työskenteli keskimäärin 21 henkilöä. Lisätietoa Garantiasta saat osoitteesta www.garantia.fi.

Garantia on Taaleri Oyj:n 100 %:sti omistama tytäryhtiö ja kuuluu Taaleri-konserniin. Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Lisätietoja: www.taaleri.com